BÅL ALMANAK

Bål hele året

BÅL ALMANAK

Hvad er en almanak?

En almanak [almaˈnɑg] er en lang fortælling, bygget op som en årskalender, med forskellige astronomiske, religiøse eller meteorologiske oplysninger knyttet til de enkelte dage, måneder eller årstider. Tidligere indeholdt almanakker forudsigelser. Den tanke kan vi rigtig godt lide, og hvis du læser denne bog med lidt humoristisk øjne, så vil du opdage nogle af dem undervejs.

Bogen er bygget op som en almanak der guider dig gennem årets 12 måneder. Hver måned får du en introduktion til årstidens råvarer, og en opskrift med mad på bål. BÅL ALMANAK samler os omkring bålet, hvor der bliver lavet mad og fortalt historier.

 • 200 sider – flot indbundet
 • Synlig syning på ryggen af bogen
 • Bogen koster 395 kr.
 • 50 kr. i porto – Vi sender direkte til dig

Ilden og mennesket

Vi er instinktivt fascineret og tiltrukket af ild. Ilden har altid været vores bedste ven, og til tider vore værste fjende.

Vi mennesker har skabt et samfund, hvor vi i dag er i mindre kontakt med naturen. Det betyder, at vi har mistet kontakten til en vigtig del af os selv, og de ur instinkter der er så vigtige for os. Vi taler om bittesmå signaler i vores hjerne, som forventningens glæde ved at tænde et bål, den spændstige tilfredsstillelse ved at fange sin egen fisk eller ophøjetheden ved at finde friske røde bær i naturen. 

Når vi sidder ved bålpladsen, og stirrer ind i flammerne, så bølger mange tusind års flammehav forbi os. Det er ufatteligt og ubegribeligt, at vi er en mikro lille del af så stort system. Naturen er menneskets helt naturlige habitat. Det er her vi er skabt, og det er med naturen vi lever. Ilden og mennesket er forbundet, ligesom vi er forbundet med naturen. 

BÅL ALMANAK giver dig historien om bålet, og opskrifter på hverdagsmad på bål, som du kan lave hele året. Tag familien i hånden og kom med udenfor!

Bestil din bog i dag!

BÅL ALMANAK – En bog om bål, mad og meninger

Bog: 395 kr.

Porto: 50 kr.

Forudbestil bogen i WEBSHOPPEN eller bestil den via kontaktformularen

Bogen udkommer 15. maj 2022

Læs mere om bogen HER

Har du spørgsmål? - Ring eller skriv

+45 414 15 414

kontakt@metalandmagic.dk

  Vælg dit bålgrej

  Hvor mange styk vil du bestille?

  Navn*

  Mail*

  Telefonnummer*

  Skriv gerne din adresse og evt. besked