Mød forfatterne fra bogen BÅL ALMANAK

Kristine Karlshøj & Kim Kierkegard

Velkommen til fællesskabet omkring bålet.

Sammen skal vi nyde varmen fra bålet, se ilden blafre i vinden, og mærke ildens sugende kraft. 

Vi har skrevet Bål Almanak til dig der er nysgerrig på hvordan man laver sit første bål og til dig der er vant til at lave bål i naturen. I denne bog er der plads til alle der søger inspiration til større forbindelse med naturen.

Vi kan se at der er en tendens i samfundet. Flere mennesker søge på landet, for at genfinde ægte og oprindelige livsværdier. Det handler for mange om at genfinde balancen i livet, at finde tilbage til mad med næring og afprøve nye måder at leve på – også med bål.

Kim smeder alt til bål, og har mange ideer til hvordan man kan lave hverdagsmad på bål, og hvordan man kan bruge bålet som afsæt for både oplevelse og madlavning. 

Kristine brænder for udvikling af mennesker og vil gerne inspirere andre til at bruge naturen som spisekammer – både den nære natur i haven og vindueskarmen, og den vilde natur.

Sammen har vi skabt BÅL ALMANAK. I bogen følger du vores liv på landet, eksperimenter ved bålstedet og i køkkenhaven. Vi stiller skarpt på verden omkring os, og inviterer dig til at tage stilling til hvad du vil med din blussende flamme i livet.

 

Uundværligt til enhver bålaften

I bogen BÅL ALMANAK inviterer vi dig med omkring bålet, og fortæller ægte historier om alle de fiaskoer vi har som “wanna be” selvforsynende landbofamilie.

Denne bog handler mest om bål. Den handler også om at lave mad på bål, dyrke sine egne grøntsager – og ikke mindst, at tage et kærligt ansvar for naturen og et bæredygtigt liv. Den handler også om to menneskers kærlighed til naturen, til maden og til hinanden.

Bogen er bygget op som en almanak der guider dig gennem årets 12 måneder. Hver måned får du en introduktion til årstidens råvarer, og en opskrift med mad på bål. BÅL ALMANAK samler os omkring bålet, hvor der bliver lavet mad og fortalt historier.

God læselyst

Kristine & Kim

Find os på LinkedIn

Vi connecter gerne på de sociale medier.

Du finder os fx på LinkedIn:

Kristine Karlshøj

Kim Kierkegaard

BÅL ALMANAK kan forudbestilles via kontaktformularen eller i WEBSHOPPEN

Har du spørgsmål? - Ring eller skriv

+45 414 15 414

kontakt@metalandmagic.dk

  Vælg dit bålgrej

  Hvor mange styk vil du bestille?

  Navn*

  Mail*

  Telefonnummer*

  Skriv gerne din adresse og evt. besked